Terra Heroica-2007, ранок 7 жовтня
Ранок в таборі на Південному бастіоні. Олекса Руденко, отаман, розмовляє з яничарами, які вирішують переодягатися на козаків. Так як більшість учасників майструє костюми сама, не дивно побачити ось такого юного шевця. Блека і Святослав Кузьмич, ватажок 49 орди Джема-ат.
Ранок в таборі на Південному бастіоні.
Олекса Руденко і яничари
Юний швець.
Блека і Святослав Кузьмич
Тим часом в сусідньому таборі, на Валах, де в основному жили учасники з Польщі та Чехії... Хтось ще снідає, хтось мерзне. Козацький шпигун?
Тим часом в сусідньому таборі, на Валах
Козацький шпигун?
Хтось ще снідає, хтось мерзне.
І знову табір в Південному бастіоні. Там повним ходом працюють фотографи, знімаються інтерв'ю для ТБ і йде переодягання. Друге фото - отаман Олекса Руденко.
Табір на Південному бастіоні
Олекса Руденко
Табір стрільців і козаків.
Інтерв'ю для тб

Фото-геніально.

Поки Олекса Руденко розказує про звичаї козаків у XVII столітті, поруч ще снідають. Кадри зроблені з проміжком десь в три хвилини. Він просто ЗНАВ, що там ще залишилася ЦІЛА ЛОЖКА КАШІ!
Каша-каша, пожива наша.
О!
Ням!

До фортеці

Чеська Magna Moravia одна з перших відправляється до фортеці. Дисципліновані! А це пікінери з, здається, чесько-словацького Altblau Regiment. Два світу - два способи життя.
Чеська Magna Moravia одна з перших відправляється до фортеці.
Дисципліновані!
пікінери з, здається, чесько-словацького Altblau Regiment.
Два світу - два способи життя.
Нема на нього PETA... Польська Liga Baronow поспішає в Стару Фортецю. Їм усміхається Сашко "Гайдук" Заремба. "Козакам- віват!"
Польська Liga Baronow поспішає в Стару Фортецю.
Їм усміхається Сашко "Гайдук" Заремба. "Козакам- віват!"